augusztus 26, 2011

Lesz új Star Trek-sorozat?

Két fontos eseményre is kell mostanában figyenünk nekünk, Star Trek-fanoknak.

Az egyik a készülő új mozifilm, a XII (tudom, mostanában divat újrakezdeni a számozást, de én már csak ilyen konzervatív vagyok :-), a másik pedig az a hír, ami a napokban röppent föl az interneten a tervezett legújabb Star Trek sorozatról, amiről bővebben ebben a cikkben olvashattok.

Emlékszem, 2-3 évvel ezelőtt, amikor még vártuk a XI megjelenését, sokan írták, hogy érdemes lenne elkirándulnunk a 24. századon túlra, ahová a Voyager sorozat időnként elvezetett minket. Nos, az imák, úgy tűnik, meghallgatásra találtak, és ha lesz ember, aki szárnyai alá veszi a dolgok anyagi részét (magyarul: pénzt feccöl bele), akkor olyan új sorozat készülhet, amely a távolabbi jövőbe kalauzol el minket.

Úgy tűnik, a XI jó szolgálatot tett a Star Trek-nek, ráirányította újra a figyelmet. A magam részéről kíváncsian várom a sorozat sorsának alakulását, és ha sikerül leforgatni, akkor magát az új sorozatot is.

Most már teljesen világos lehet mindenki számára, hogy a Star Trek elpusztíthatatlan, megunhatatlan és állandóan újraéled, hát csoda, hogy ennyire szeretjük? A Star Trek örök! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése