június 18, 2011

Újabb szenzáció!

Az idei London Film & Comic Con július 8-10. között tartja nyitva a kapuit.

Két remek Star Trek színész szerepel a meghívottak listáján, az egyikük egy valóságos legenda, a TOS Csekovját alakító Walter Koenig (nagyon örülök neki, ezek szerint összeszedte magát a fia halála után) és, ami számomra még nagyobb boldogság, hiszen Twitter-en időnként váltok vele üzeneteket: a TNG elragadó androidját, Data-t életre keltő Brent Spiner!!!! (Végre személyesen is megismerhetem Brent-et, az interneten keresztül nagyon megkedveltem, értelmes, művelt, kedves, jó humorú ember.)

Rajtuk kívül természetesen most is jönnek mások is, például a Highlander főszereplője, Christopher Lambert, a Back to the Future két nagyszerű főszereplője, Christopher Lloyd és Lea Thompson. Meghívott még a Hellraiser szöges fejű karaktere, Doug Bradley és minden bizonnyal itt lesz a Star Wars-ból többek között Jeremy Bulloch és Temuera Morrison is.

És ez még nem minden... A meghívottak teljes listáját - ami persze még az utolsó pillanatig változhat, de mégis támpont - ide kattintva nézhetitek meg, és ezen az oldalon lehet megtalálni minden információt az idei London Comic Con-ról.

Úgy tűnik, idén is fergeteges buli lesz, gyertek!!! :-))))

Update: Brent-et megkérdeztem Twitter-en, egészen biztos, hogy jön, úgyhogy aki találkozni akar vele, bátran útra kelhet :-)

2 megjegyzés:

  1. Hű, már dörzsölöm a kezemet a képgalériára!!
    Már csak ez a két pali miatt is érdemes lehet elmenni, de lecsekkoltam az oldalt: ott lesz Sandahl Bergman!!!!! Atyaúristen!!!

    VálaszTörlés
  2. Még hogy két pali... Istenek, apukám, istenek!!!! XDDD

    Majd fotózok sokat, meg mesélek is :-)))

    VálaszTörlés