november 04, 2010

Jön! Jön! Jön!

Jól elakadt a szavam július óta, egy-két szülinapon kívül semmi másra nem futotta. Nálam a Mr. Shatner-rel való találkozás ünneplése még mindig tart, hála annak, hogy a Facebook-on és a Twitteren is a közös képünket raktam föl profilfotónak. Így aztán itt is, ott is jelentkeznek emberek, vadidegenek a világ minden tájáról, és kérdeznek. Én meg mesélek :-)

Viszont lassan ideje lesz ébredezni, hiszen nemsokára egy másik rangos esemény lesz itt, Londonban, a Collectormania, mégpedig november 27-28-án. A con honlapjáról minden kiderül, úgyhogy erről nem is írok. Inkább arról, hogy személyesen is érdekelve vagyok abban, hogy elvágtázzak oda, hiszen az egyik legkedvesebb ST-karakteremet, a ferengi Quark-ot alakító Armin Shimerman érkezik ide, vele lehet majd eltölteni egy kis időt! Ez annál is nagyszerűbb, hiszen ő Star Trek történelmet írt, ő volt a Star Trek-ben a legelső ferengi - a TNG-ben Letek-ként -, akit megpillanthattunk, ST-színészként pedig arról is nevezetes, hogy bár más visszatérő színészek váltogatták a fajokat, ő mindig csak ferengit játszott.

Tehát most a kedvenc sorozatomból a kedvenc karakterem jön ide, ráadásul az egyik kedvenc ST-fajomat képviseli, hát komolyan mondom, ez igazán nagyszerű év! Már előre örülök, meg izgulok, ő is biztosan rendkívül kedves ember, és valószínűleg elnéző az elmebetegekkel (ST-fanok) szemben, tehát szabadon lehet majd rajongani! ;-)

Rajta kívül persze még rengeteg más filmből, sorozatból érkeznek szereplők; legtöbben a Star Wars-ból, hiszen A Birodalom visszavág évfordulója még mindig tart. De jönnek szereplők a Stargate-ből, a Harry Potter-ből, az Aliens-ből, a Doctor Who-ból, és még sorolhatnám, de tényleg egyszerűbb, ha megnézitek a honlapot.

Akinek meg van kedve/ideje/pénze, az most még nyugodtan dönthet úgy, hogy nem éri be az én majdani beszámolómmal, hanem áttranszportál ide és személyesen találkozik a kedvencekkel :-)

És ha már Armin Shimerman-t várom olyan nagyon, akkor kukkantsunk bele egy kicsit Quark kalandjaiba:


5 megjegyzés:

  1. :O :O :O

    És én már megint nem tudok menni :( Pedig most duplán érdekelt lennék a dologban, mert a Stargate is kedvencem :( fene fene fene... Valami szörnyű bűnt követhettem el, amiért most ez a büntetésem =D
    De nem adom fel a reményt =D

    VálaszTörlés
  2. Ne is! :-) Ezt is megrendezik évente, ráadásul több időpontban más-más városokban, érdemes figyelni, melyikre ki jön.

    VálaszTörlés
  3. Mikor lesz beszámoló a conról? Nagyon várom/várjuk :)

    VálaszTörlés
  4. Elhiszem... Én is nagyon vártam... De Armin bátyánk nem jött el :-( Én meg szépen itthon maradtam :-(
    Először a London Con-t mondta le, most, az utolsó pillanatban ezt... Nem tudom, miért... :-((

    VálaszTörlés
  5. Kár :( Armin-ert megérte volna elmenni mindenképp. No de talán a következőn (március asszem) hátha ottlesz

    VálaszTörlés