július 17, 2009

Extrák

A legfontosabb: idén november 17-én jelenik meg a Star Trek XI DVD-n és Blu-Ray-en! :-D

Az extrákkal - amik a film mellé még felkerülnek a lemezre - még variálnak, van egy egylemezes, egy kétlemezes és egy háromlemezes változat, egyelőre még nem lehet tudni, melyik lesz a nyerő. Egy viszont tuti: holografikus meglepi is lesz benne, úgy néz ki, sétálhatunk egyet az Enterprise fedélzetén :-)

8 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Nem tud valaki véletlenül olyan helyet, ahol be tudnám szerezni a 3. Trek film kétlemezes extra kiadását? Sajnos ahogy az online boltokat nézegetem, szépen lassan kivonták őket a forgalomból... :(

    VálaszTörlés
  2. Hölgyeim, és uraim, ujjacskákat el lehet tenni, ne számoljatok, a The Search for Spock (Spock nyomában) c. filmről van szó. Ha valakinek van ötlete, hol lehet beszerezni a keresett variációt (vagy esetleg van egy fölösleges példánya), ide lepötyörészheti :-)

    VálaszTörlés
  3. Igazán nincs mit :-) (És ha lehet, maradjunk az Andi megszólításnál, légyszi. Csak a nem magyar - leginkább angol - anyanyelvű kiváncsiskodók miatt használom itt az Andreát, mert ezt beveszi a gyomrocskájuk női névnek, az Andy variációt valahogy nagyon nem, azt, hogy Andi, meg ki sem tudják mondani :-D És ha még egyszer meghallom, hogy "endáj", akkor lövöldözni kezdek valami frézerrel :-D)

    VálaszTörlés
  4. Ok, akkor ezt megbeszéltük, kedves Andi! :)
    No de álljunk csak meg egy szóra! Honnét van Neked fézered?! :D ;)

    VálaszTörlés
  5. Hogyhogy honnan? Hát csencseltem, természetesen! Ugyanis valójában ferengi vagyok és normális esetben (értsd: ST fórumokon) Ishka néven üzemelek :-D

    Viszont van egy hasznos infóm is a számodra: Tuvok barátom a Vulcan-ról üzeni neked, hogy a Mammut II-ben, a Saturn műszaki áruházban lehet időnként kapni a filmet ebben a kétlemezes variban. Ő is ott vette, angol nyelvű, magyar felirattal. Azt nem tudja, hogy éppen most van-e, de néha felbukkan.

    VálaszTörlés
  6. Kedves Andi - és Tuvok -, köszönöm az infót! :) Majd valakit mozgósítok, nézzen utána. Sajnos erről az egy részről lecsúsztam anno, mikor még online is lehetett kapni, és enélkül foghíjas a gyűjtemény. Igaz, a Nemesis sincs meg, de az nagyon nem is hiányzik. Ennek ( a 3.-nak ) meg külföldön is már csak az egylemezes változatát lehet kapni, viszont engem érdekelnének az extrák is. :( Ilyen e-bay-es meg amazon marketplace-es módon még le lehet vadászni, de ezeknek a működésében sajnos nem vagyok túl járatos.

    VálaszTörlés
  7. Tényleg nincs mit - ezt most Tuvok nevében is mondom - remélem, sikerül beszerezned és teljes lesz a gyűjtemény. (Azért a Nemesis-t se hagyd ki, nem annyira rossz az :-) A "hirdetést" még fent hagyom az oldalsávon, hátha jelentkezik más jótevő is, akinek van ötlete, így nagyobb lesz az esélyed :-)

    VálaszTörlés