március 06, 2009

A hely, ahová hívlak

Szeretnél-e egy olyan világban élni, amely sokkal színesebb, mint ez a mostani? Szeretnél-e reggelenként úgy ébredni, hogy egész nap azzal foglalkozhatsz, ami igazán érdekel és örömet jelent? Szeretnéd-e úgy leélni az életed, hogy egyetlen villany- vagy gázszámlát sem hoz a postás, mert nem létezik már pénz? Amire szükséged van, az ingyen jár neked.


Szeretnél-e olyan emberek között élni, akik tekintettel vannak rád és akikre te is tekintettel tudsz lenni? Olyanok között, akik nem vernek át, nem használnak ki, hanem megmondják az igazat? Akikre, ha bajba kerülsz, kérés nélkül is számíthatsz, mert odafigyelnek rád; és akik számítanak rád, mert fontos vagy a számukra? Akik ugyan messze nem tökéletesek, de mégis igyekeznek élni és élni hagyni másokat is?



Szeretnél-e új bolygókat és új fajokat megismerni? Szeretnéd-e, ha tanulhatnátok egymástól, ha megoszthatnátok egymással mindazt, ami a fajotokat azzá teszi, ami? Szeretnél-e pár nap alatt eljutni a Tejútrendszer egy távoli planétájára, hogy ott találkozz barátokkal, akik nem a Földön születtek és nem is teljesen úgy néznek ki, mint te?

Szeretnél-e távol élő szüleidhez, rokonaidhoz pár másodperc alatt biztonságosan eljutni? Szeretnéd-e, ha a fájós fogad rendbetételét nem visító fúróval és egyéb kellemetlen dolgokkal oldanák meg, hanem teljesen zaj- és fájdalommentesen? Szeretnél-e egy ficam, vagy egy csonttörés, vagy akár egy komolyabb betegség után pár nap alatt maradéktalanul felgyógyulni? Szeretnél-e egyetlen mondat kimondása után egy okos, komputerizált automatából friss, főtt ételt, vagy italt, vagy bármilyen tárgyat kivenni, épp azt, amire szükséged van? Szeretnéd-e, ha nem kellene hetente porszívózni és sikálni a lakásban, mert a beépített takarítórendszer ezt automatikusan elvégzi?

Szeretnél-e több szabadidőt, több kényelmet, több örömet, több sikert, több élményt, több mosolyt, egyszóval: több életet az életedben?



Ha ezeknek a kérdéseknek a zömére – vagy éppen mindegyikre – „igen” a válaszod, akkor megérkeztél a starthelyre és meginvitállak egy ilyen világba: a Star Trek világába. Kérlek, tarts velem :-)



4 megjegyzés: