április 15, 2010

Kirk kapitány júliusban landol Londonban!


Aki londoni kirándulást-nyaralást tervez idén - nincs ám az olyan messze sem térben, sem időben -, vagy még nem döntötte el, mi legyen a nyári program, ráadásul még Star Trek-kedvelő is, annak javaslom, úgy szervezze, hogy július 17-18-án (szombat-vasárnap) éppen itt legyen.

Három kedvelt ST-karaktert alakító színész - mindhármuk ST-rendező is - látogat ide ebben az időben a London Film and Comic Con-ra: Andrew Robinson (Garak - DS9), Jonathan Frakes (Egyes/Number One - TNG, ENT; Thomas Riker - DS9) és végül, de egyáltalán nem utolsósorban, hanem mert a csemegét hagytam utoljára: ő is itt lesz! Ő, aki azok közé tartozik, akik nélkül a Star Trek nem is létezne, az igazi, eredeti, utolérhetetlen és utánozhatatlan, csodálatos Jim Kirk kapitány:
Bill Shatner!!!!

79 éves fejjel átrepüli Amerikát és az Atlanti-óceánt, hogy ha csak pár napot is, de vele tölthessünk, mi, európaiak is, hát nem elragadó ember? Ezen a hétvégén Jim - ööööö... vagyis Bill csak a miénk lesz! Fascinating!

Rajtuk kívül persze számos Star Wars, Battlestar Galactica, Avatar és más szereplő is érkezik. Aki alaposabban bele szeretne mélyedni a meghívottak körébe, ezen az oldalon megtalál minden információt.

A november 27-28-ai, szintén londoni Collectormania-n pedig kedvenc ferengink, Armin Shimerman (Quark - DS9; Letek, Daimon Bractor - TNG) vesz majd részt. A Collectormania vendégeiről ezen a honlapon tudtok tájékozódni.

6 megjegyzés:

  1. Ó, és lehet tudni mennyi a belépő kábé a júliusi rendezvényre? o: (nemigazán voltam még semmi ilyesmin úgyhogy nekem fogalmam sincs ^^*)

    VálaszTörlés
  2. Szia, Yumi,

    Tavaly egy napra 20 font volt egy jegy a pénztárnál, tehát nem előrendelésben. Szerintem ha valaki neten megrendeli egyben az egész hétvégére, akkor olcsóbb. Legalábbis itt ez a szokás.

    Múlt évben úgy mentem el a Con-ra, hogy egyetlen délutánt töltöttem ott, fél napot, így csak fél jegyet, azaz 10 fontot kellett kifizetnem, és nem is rendeltem meg előre, csak úgy odamentem a kasszához.

    Szerintem idén is hasonló lesz a belépő. Ha minden igaz, az első linkre kattintva, a Con honlapján ezt is meg lehet nézni.

    VálaszTörlés
  3. Lehet, hogy befűzöm jóatyámat egy londoni útra! :) Szerintem még élvezné is! :P

    VálaszTörlés
  4. Az tuti! Fűzd be, ilyen alkalom lehet, hogy nem lesz még egy.

    VálaszTörlés
  5. Hú, Robinson meg Shatner, nem semmi...biztos jó buli lesz! Aztán add ám át nekik az üdvözletemet! :D

    VálaszTörlés