február 05, 2010

Creative Blogger

Szeretem a Star Trek-et. Szeretem az eszmeiségét, humorát, karaktereit, kalandjait, látványát, pszichológiáját. Egy olyan játszótér a mostani, megvadult világban, ahová szívesen elbújok játszani, gondolkodni, nevetni. Szeretek beszélni és beszélgetni róla, mert különleges. Különleges a világa, a hangulata, és különleges, hiszen már a 44. évébe lépett töretlenül és fiatalosan, és ezt nem mondhatja el magáról más univerzum. A rajongók éltetik tovább és tovább.

2009. március 3. Ezen a napon kezdtem el ezt a blogot, csak úgy, magamnak, reménykedve persze abban, hogy olvasója is akad majd. Eltelt majdnem egy év, és ez idő alatt sokszor nem tudtam, jó-e, amit csinálok, kell-e, tetszik-e másoknak. Aztán majdnem abbahagytam, és ez, ha másra nem is, arra jó volt, hogy lássam, mégis vannak, akiknek számít.

Most viszont csak állok, és nem nagyon hiszem, hogy találok szavakat. Kaptam ma váratlanul valamit, ami nem azért fontos a számomra, mert díjnak hívják, hanem azért, mert egy jelzés, hogy mégiscsak jól csinálom ezt a blogot. És még azért is sokat jelent nekem, mert olyasvalakitől jött ez a jelzés, akit már egy idő óta a barátomnak tekintek, és akiről tudom, hogy nagyon otthon van a sci-fi és a Star Trek világában; akinek az elismerését ugyan nem reméltem, de nagyon vágytam rá. (Na, tessék, most elárultam egy titkot ;-)

Van egy új kép az oldalmenüben, a Kipling-könyv alatt, nézzétek meg.

Köszönöm, Peti. Nem baj, ha születésnapi ajándéknak veszem? :-) (Bocs mindenkitől, a "Chello"-zás nekem nem nagyon megy... Zongorista vagyok ;-)

És szeretnék gratulálni a másik hat díjazott sci-fi bloggernek is - egyikük nem más, mint a Csillagflotta hajóinak professzora, Leon! :-)

4 megjegyzés:

  1. Itt ( is?? azt hiszem már máshol is gratuláltam, de nem vagyok benne biztos, ha nem, akkor nagyon bocsi) Valóban megérdemelted! Sokkal jobban megérdemled mint én! Óh! Már megint itt koptatom az ujjamat, mikor Valakinek kellene cikket írnom. :D

    VálaszTörlés
  2. Izé... azt hiszem, teljesítettem én is az ezzel kapcsolatos "feladataimat".

    Linkeltem (ó, már régen ott van az oldalmenüben a Chello-blog!), megköszöntem (nem tudom elégszer :-), a kép is kint van (tök jól mutat, kék-sárga, mint a Star Trek, és még a hátteremhez is passzol! :-D), szerintem nagy hirtelen összeírtam itt magamról is hét dolgot...

    Amint lesz hét blogger, akinek továbbíthatom, meg fogom tenni :-)

    VálaszTörlés
  3. Gratuláció!
    Látod, látod, ha valami jó, akkor az elismerés megtalál. Csak így tovább!

    VálaszTörlés