január 21, 2010

Ez nem igazi post...

...csak valahogy meg kell állítanom ezt a kommentáradatot. (Lehet, hogy hetente bejelentem, hogy abbahagyom, még sosem kaptam ennyi kommentet... ;-P) Viszont a jóból is megárt a sok.

Először arra gondoltam, egyszerűen kitörlöm az előző postot, nyoma se maradjon, de meggondoltam magam. Hogy miért? Mert két, a Star Trek-re jellemző dolgot is fölfedeztem vele kapcsolatban.

Az első és legfontosabb, hogy amikor úgy éreztem, nincs értelme tovább írnom, akkor egy kedves Star Trek fan idejött a világ túlsó feléről és lelket öntött belém. Most ő volt az egyetlen, aki megváltoztathatta a gondolataimat ezzel kapcsolatban. A Star Trek-ben sokszor látunk hasonlót, sajnos az életben egyre ritkábban, de szerencsére még ez sem veszett ki a világból.

A másik ST-re jellemző dolog az az univerzális fordító (universal transmitter), aminek a segítségével az angol anyanyelvű Frederick megértette azt, amit én magyarul írtam. Úgy tűnik, ez már kezd belekúszni az életünkbe - de azért tanuljatok csak angolul, mert még nem lehet a kommunikátorokba elrejteni ezt a szerkentyűt. Én sem a ferengi fülemben hordom :-)

Köszönöm Leon-nak és Éroszkának a kedves szavakat, Chellonak, hogy jól lecseszett (:-P) és legfőképpen köszönöm Fredericknek, hogy idejött és nem engedett leállni.

Tehát, a blog folytatódik - majd holnap, mert mára ennyi izgalom, azt hiszem, mindannyiunknak elég volt itt, Londonban, otthon, Magyarországon és az USA-ban is :-)

Ja, és magyarul fogom írni továbbra is, drukkoljatok a universal transmitternek :-)

Most pedig keresek nektek valami jópofa videót, hogy ne csak szövegeljek, hanem csináljak is valami értelmeset...

A videónak aktualitása is van: tegnap lett volna DeForest Kelley 90 éves.

8 megjegyzés:

  1. Welcome back! This crisis of faith has passed and now the fun continues anew!

    VálaszTörlés
  2. Frederick, you're the best! :-D

    VálaszTörlés
  3. Köszi, hogy visszajöttél! Tudtam, hogy visszafogsz :D

    VálaszTörlés
  4. Jó neked, én nem tudtam. És ki vagy?

    VálaszTörlés
  5. Ó, már látom a statban, kedves Anonymus, hogy valójában te a Niki vagy. Nyugodtan bemutatkozhattál volna, nem kell névtelenül kommentelni - meg, ahogy látod, nem is lehet :-)

    VálaszTörlés
  6. Hy

    Nem Niki vagyok. Levente vagyok Miksolcról. Nem szoktam kommenteket írni a bejegyzéseidhez, de ehhez meg kellett írnom, hogy bíztam benned és hogy a sok jó ember meg tud győzni, hogy folytasd a blogot.

    VálaszTörlés
  7. Szia, Levente,

    Ha bennem bíztál, rosszban bíztál :-) Egyedül Frederick-nek köszönhető, annak, hogy átjött és beszélt a fejemmel, hogy most megint működik a blog. Az ő blogja sokkolt annyira, hogy abba akartam hagyni az enyémet, és senki más nem tudott volna meggyőzni, még a legkedvesebb barátaim sem a folytatásról, csak ő.

    Örülök, hogy most mégis írtál kommentet, remélem, ezután is tetszeni fog neked ez az oldal - nem fog változni rajta, benne semmi, marad a régi :-)

    VálaszTörlés
  8. Akkor annak örülök, hogy hallgattál a jó szóra. :D

    Üdv.:Levy

    VálaszTörlés