október 15, 2009

Állásfoglalásom és a vihánc

Számomra Simon Pegg a legszimpatikusabb a Star Trek XI szereplői közül. Részint mert a legelérhetőbb, legközvetlenebb, másrészt mert ő igazi Star Trek színész lett. A legnagyobb természetességgel bolondozik időnként a ST kifejezésekkel, éppen úgy, mint mi, fanok. Együtt játszik velünk, úgy, ahogy a nagy Star Trek színészek, Mr. Nimoy, Shatner, Combs, Nana Visitor, Shimerman, Picardo, Spiner és a többiek teszik. Nyitott, kedves, barátságos ember, fontos számára a kapcsolat a rajongóival és ezért a kapcsolatért ő is tesz. Erről árulkodik az is, hogy blogot is ír, ahová regisztráció után bárki kommentelhet, és ahol, ahogy ideje engedi, szokott reagálni a kommentekre. Nem fél attól, hogy beleragad Scotty szerepébe és úgy tűnik, örül, hogy a nagy ST család tagja lett. Egyszóval megszületett az új Star Trek első ST színésze, aki - fura svédcsavar a sorstól - nem is amerikai, hanem angol ;-)

Ma már második napja, hogy a Twitteren lóg és bárki írhat neki, mindenkinek válaszol. Népszerű a fiú és szorgalmas is, a feedolvasómat folyamatosan dolgoztatja :-)

Ezt a videót ő tette föl a Twitterre, én meg elhoztam nektek, mert halálra nevettem magam rajta. Ilyen, amikor nem Scotty, hanem Simon és viháncol a kollégákkal :-D

2 megjegyzés:

  1. Simon Pegg igazi fanboy, ez kiderül a filmjeiből is. Ha még nem láttad, kötelező: Shaun of the Dead (Haláli hullák hajnala) és Hot Fuzz (Vaskabátok). Fenomenális (bár véres) vígjáték mindkettő :D

    VálaszTörlés
  2. Nem igazán vagyok oda a véres filmekért... Biztos csinál majd vértelent is, abban tuti, hogy meg fogom nézni. Most egyelőre elég a Star Trek, no meg a tudat, hogy egy városban lakunk, ráadásul nem is olyan nagyon messze egymástól :-D A Twitteren meg, ahogy ott dumál, simán lejön, hogy jó fej.
    Ja, merthogy azóta is folyamatosan csipog, szerintem elkívánta Brent Spinertől, aki a másik folyamatosan csipogó jófejke :-)

    VálaszTörlés