augusztus 06, 2009

Vendégségben a klingonoknál

Ez most egy szubtérüzenet a Kronos-ról. Éppen itt vagyok látogatóban és egészen közelről tapasztalhatom meg klingon barátaink életét :-)

Vendéglátóim, akik meghívtak ide:





Eszünk, iszunk, mulatunk, mesélünk, jókat bunyózunk, patakokban folyik a vérbor! :-D A beilleszkedés ugyan nem könnyű, de Gowron a segítségemre sietett. Bizony nem árt, ha az embernek helyén van az esze - no meg egy kis szerencséje is akad, de végül minden nehézség megoldható. (Ez egy nagyon ötletes játék. Ne lepődj meg, a video végén, miután választottál, a YouTube jön be, ott folytatódik. Ha rosszul választasz, sebaj, újra próbálkozhatsz. Gowron neked is segít - persze a maga klingon módján. Jó mulatást!)





A klingon győzelmi dalt mindenáron meg akarják tanítani nekem, még az ifjak is beszálltak, de a klingon nyelvvel nehezen boldogulok, úgyhogy egyelőre maradunk az angolnál :-)





Martok barátom egy kis hajókázásra invitált a csatahajóján, ahol összefutottam Worf-fal is. Velük és a hajó legénységével együtt emlékeztünk meg a klingonok nagy Dahar Mesteréről, a hősi halált halt Kor-ról egy klingon dallal.



Bevallom, nem nagyon akaródzik elmenni a Kronos-ról, nagyon jól érzem itt magam, de hát nem élhetek vissza a vendégszeretettel. Az viszont biztos, hogy elkirándulok még ide.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése