május 24, 2009

Star Trek weekend

Ezen a hétvégén két bűnöm is van: az egyik, hogy nem igazán vagyok gépközelben, a másik pedig, hogy TV-t nézek.

Egyetlen mentségem van ezekre: Star Trek hétvégét tart az egyik TV csatorna. Tegnap is és ma is reggeltől estig ontja a ST sorozatok epizódjait. Nem sorban, hanem keverve, hol az egyikből, hol a másikból húzva elő egyet-egyet. És persze nekem ott kell lennem és néznem kell :-D Igaz, nem reggeltől estig, de azért bele-belenézegetek minden sorozatba.

Egy kis ízelítő: nemrég startolt el a Voyager a DS9-ról, az állomást elfoglalta a Dominium és Cardassia, Archer hatástalanította az Enterprise tányérjára pottyant bombát és Picard újra végigélte az életét Q "áldásos" közreműködésével.

Csupa-csupa számomra kedves, nagyszerű film, csodálatos színészekkel! :-)

2 megjegyzés:

  1. Nem jo azert, ha keverve adják le. Kimondottan idegesítő lehet, ha egy kérészes epizódból csak az egyiket adják le. Vagy sorozatok sorrendjét keverték meg?

    VálaszTörlés
  2. Két nap alatt nem lehet leadni az összes sorozat minden epizódját, ez az idő erre kevés. Így a sorozatokat is összevissza adták és az epizódokat is. A dupla epizódoknak mind a két részét leadták, csak nem közvetlenül egymás után. Ha jól emlékszem, a magyar adók is elvágták a dupla epizódokat és a 2. részt csak következő héten mutatták be, úgyhogy mi most jobban jártunk, mert csak pár órát kellett várni a folytatásra :-D
    Aki ismeri a Star Trek-et, annak mindegy volt, hogy melyik sorozatból adnak éppen, aki meg nem, annak meg azért volt mindegy.

    Kifejezetten jó ötletnek tartom, hogy ilyen módon felhívták a figyelmet az eredeti Star Trek-re és népszerűsítették, kedvet csináltak hozzá. Így azok is kaptak ebből a hosszú időszakból egy kis ízelítőt, akik akkor láttak először Star Trek-et, amikor megnézték a 11-et.

    VálaszTörlés