április 21, 2009

Sylar játsza Spock-ot :-)

Zachary Quinto (1977. június 2. Pittsburgh, Pennsylvania) 2006 óta nagy változáson ment keresztül. Abban az évben a Heroes (Hősök) című sorozatban Sylar-t alakította. Most, 2009-ben, a Star Trek XI-ben a fiatal Spock szerepében láthatjuk.

Más sorozatokban is szerepelt, pl. a Bűbájos boszorkákban és a CSI Helyszínelőkben.

Magyar fan klubja is van már ( http://zachary.extra.hu/ ). Itt olvastam egy nyilatkozatát, miszerint: "Semmi nem hasonlítható egy Star Trek convention-höz (rajongói találkozóhoz). Az ember ereiben megfagy a vér, mikor kimegy és látja azt a hatalmas tömeget." - mondta nevetve a riporternek.
Tőle tudhatjuk azt is, hogy amennyiben a Paramount úgy dönt, hogy készít egy következő ST filmet (márpedig eddig úgy tűnik, igen), akkor abban a most megismert új szereplőgárda folytatja majd a történetet.

6 megjegyzés:

  1. Melegen ajánlom is, hogy csináljanak folytatást!!!:D:D:D Már csk azért is, hogy elkerüljenek egy igazi ST forradalmat:D:D:D

    VálaszTörlés
  2. Kérdés, hogy milyen lesz az a folytatás, mert lehet, hogy éppen abból lesz a megkövezés. Már ennél a filmnél is nagyon ért.

    Most még leszerelték a fanokat, de ha még jobban elvadulnak a t. alkotók - ahogy már írtam korábban, hogy teljes vadulást terveznek nulla idővonallal - akkor nagy verekedések lesznek.

    VálaszTörlés
  3. Ha jobban belegondolunk, ez nem is vicces. Ha össze akarják kuszálni a ST világot, én biztos nem fogom őket védeni a többi fan előtt, mégha ezt a filmet (a 11-et) el is fogadom. Őszintén szólva inkább aggódom a Star Trek jövőjéért.

    VálaszTörlés
  4. Ha úgy szállna el a fantáziájuk a ST 12.ben, hogy a Janeway kapitányéknál távolabbi jövőben játszódna, akkor nem lenne gond.

    De ha úgy szállna el az agyuk, hogy közben a mostani színészfelhozatallal csinálnák, akkor eléggé nagy bukás lesz. Legalábbis a rajongók szemében. Ugyanis jól belerondítanának az ST idővonalba. Tele lesz ellentmondásokkal a film.

    Miért nem szedik össze pl. a Voyager egykori szereplőit és csinálnak egy új filmet amiben egy küldetésre újra összejön a régi csapat. Szerintem hatalmas sikere lenne. No meg a Voyagerben szerepelt színészek egyike sincs leterhelve szerepekkel, mert nem nagyon látom őket tv-ben. Szóval nem lenne nehéz megfűzni őket.

    De hát nem mi írjuk a forgatókönyvet sajna.

    VálaszTörlés
  5. Valamelyik korábbi post-ban írtam, hogy az a terv, hogy a 12-ben nem veszik figyelembe a ST idővonalat.
    A 11. színészgárdájának úgy szól a szerződése, hogy esetleges további ST filmek forgatására vállalkoznak (ezt épp Quinto nyilatkozta, a fenti weboldalon megtalálható).
    Nem véletlenül írtam már korábban, hogy aggódom a ST jövője miatt...

    Azzal együtt, hogy nem vagyok egy nagy idővonal mániás, azért azt kikérem magamnak, hogy teljesen figyelmen kívül hagyják az idővonalunkat és ólombakancsokban ugráljanak Mr Roddenberry sírján. Felháborítónak tartom még a gondolatot is. De hát ismerjük a szomorú tényt: a lelke mélyén mindenki ferengi. Ezek szerint még a ST új készítői is.... :-(

    Én még azt sem bánnám, ha az ENT-ből készítenének filmet. Azt a sorozatot úgysem fejezték be, és az még nem is olyan régen készült, még az idő múlása sem igazán látszana a szereplőkön. És ebben el is térhetnek az idővonaltól, mert az ENT sem passzol rendesen bele, csak ezt a sorozatot már megettük egyszer. Miért nem csinálnak nagy filmet a kész 5. évadból? Merthogy az ENT 5. évadjának totál kész a forgatókönyve, csak nem engedték annak idején leforgatni, most ott porosodik valakinek a fiókjában. Vegyék alapul azt és hajrá!

    Egy kicsit eltérni az idővonaltól, az még belefér. De teljesen figyelmen kívül hagyni, na azt már az én gyomrom sem veszi be.

    VálaszTörlés