március 18, 2009

Emlékeztek rá?

Addig is, amíg a Főnök ideér... Ugye emlékeztek még rá? Számomra felejthetetlen...

6 megjegyzés:

  1. Hát hogy ne emlékeznénk rá!!:D
    Ő Tuvix!!!!:D:D:D:D

    VálaszTörlés
  2. Bingó! :-DDD
    Imádtam ezt a figurát, borzasztóan sajnáltam, amikor úgy döntött a kapitány, hogy széttranszportáltatja Tuvokra és Neelixre. Aztán meg örültem, hogy ők újra megvannak :-D Szóval nem volt könnyű rész... :-)

    VálaszTörlés
  3. Igen Én is ilyen "se vele, se nélküle" érzésekkel viaskodtam... Úgy lett volna a jó, ha mindhárman megmaradhattak volna!:D Én nagyon szerettem Tuvix-et és rettentően sajnáltam Őt!

    VálaszTörlés
  4. Tényleg az lett volna jó, ha valahogy megoldják, hogy mindhárman megmaradjanak. Csak hát ez sajnos lehetetlen volt.
    Borzasztó volt hallgatni, amikor Tuvix érvelt amellett, hogy miért van joga Tuvix-ként az élethez. Annyira igaza volt! Viszont Janeway-nek is igaza volt. A kapitányt sem irigyeltem, iszonyú nehéz döntés volt. Nem is nagyon mosolygott az epizód végén...

    VálaszTörlés
  5. Én is sajnáltam Tuvixot. Szegény Janeway nem volt könnyű helyzetben.

    VálaszTörlés
  6. Ráadásul ő is megkedvelte Tuvixet. Viszont kedvelte Neelixet is, Tuvok meg az egyik legjobb barátja volt... Meg végülis ők voltak az eredetiek. Csak Tuvix meg egy másik személyiség volt, egy másik "faj". Itt már az érzések mellett az irányelvek is itt voltak, szóval Janeway többszörösen nehéz helyzetben volt.
    Nekem az egyik kedvenc részem a VOY-ban, talán éppen emiatt az etikai vívódás miatt. Szinte megoldhatatlan, bármit csinál, valakinek árt vele, viszont mégis dönteni kell.

    VálaszTörlés