március 24, 2009

Az első vázlat

Tegnap a neten kutakodtam teljesen mást keresve és közben rábukkantam erre. Meglepetés! :-) Valójában nem tudom, hogy a legelső oldal-e, de azok egyike. Elhoztam nektek.

Érdemes megnézni a dátumot a jobb felső sarokban :-)

Katt a képre és máris olvashatjátok!

8 megjegyzés:

  1. Ez nem semmi!!!!!
    Kár, hogy nem értem mi van odaírva... de nagyából megvan:D:D:D:D:D
    Miket találsz!! Ügyes:D:D:D
    köszi!:D

    VálaszTörlés
  2. A Star Trek első vázlatának az első oldala. Mi ez a sorozat, milyen hosszú, miről szól, mi a koncepciója, stb... ilyesmiket tartalmaz. Kár, hogy az egészet nem találtam meg - bár biztos hosszú -, csak az első oldalát. De ez is ereklye! :-)

    VálaszTörlés
  3. Valóban érdekes :)

    Szóval, ha majd megírjuk a következő Star Trek sorozat forgatókönyvét, annak majd valahogy így kell majd kinéznie? :D

    Mert nekem van ötletem az új sorozatra :D Pl: Kardassziai "Voyager". A Gondviselő állomás a Chakotay -éket üldöző kardassziaiakat is áthozta a Delta kvadránsba. Míg Janeway és Chakotay összefogott és az AAlfa kvadráns felé mentek, a kardassziaiak a Gamma kvadráns felé mentek a féregjárat ottani ajtaja felé....

    Na? Mit szóltok? :D

    VálaszTörlés
  4. Nem is rossz! :-) Bár a Star Trek-nek eddig az ember volt a fő témája. Esetleg, ha azon a cardassiai hajón emberek is lennének valami okból... Hm?

    A forgatókönyvet meg megírhatod számítógéppel, nem kell ragaszkodni a mechanikus írógéphez :-D 1964 már jó régen volt...

    Szóval akkor te írsz a cardassiai "Voyager"-ről, én tuti, hogy Quark-ról és a ferengikről, Hetes gondolom, Hetesről... Lesz itt utánpótlás, kérem! :-D

    Bár úgy hallottam, fel fogják újítani a TOS-t. Hát, nem tudom... olyat úgysem tudnak csinálni, mint az eredeti, ezt a pénzt inkább belerakhatnák egy új sorozatba, nem?

    VálaszTörlés
  5. Szerintem is inkább teljesen újat kéne :)

    Ez a történet amit kitaláltam új sorozatnak szerintem tök jó lenne. Változatos lenne, és új lenne benne, hogy nem emberek lennének a fő(bb) szereplők.

    legalábbis eleinte. Aztán a későbbiekben, miután már megismerük a kardi legénységet, lenne egy olyan, hogy pl. lezuhannak egy bolygóra, ahol meglepetésként embereket is találnának.

    Kiderül, hogy az emberek kutatók voltak, és hajóját ugyanaz a faj támadta meg, mint a kardikat, akik szintén miattuk zuhantak le. Míg az emberek térhajtóművét sikerült elrabolni, a kardik ellenállóbbnak bizonyultak.

    Végül összefognak, és a két hajóból csinálnak egyet, és együtt vágnak neki a maradék útnak.

    Aztán bele is keverednének a dominiumháború végébe is :D

    Hát nem tökéletes a sztori, de ha kipofoznánk, szerintem ütne, de nagyon. :: És ki tutdja, talán tetszene is a Paramountnak.

    VálaszTörlés
  6. Bevallom engem cseppet sem lelkesít az ötlet, hogy a TOS-t felújítják... valahogy nem hat meg...

    Egyetértek! Új sorozatot akarok!!!!!!!!!!!!!!!!
    Valamit ami a folytatása az eseményeknek:)

    VálaszTörlés
  7. Engem - mily meglepő! - leginkább Quark és kis családja életének alakulása érdekel(ne). De felőlem csinálhatnak több sorozatot is, egy ilyen cardassiaisat, meg egy Quark-osat is, csak jöjjön már valami új. Na nem mintha a régieket unnám, csak kíváncsi vagyok a folytatásra is :-)

    Attól tartok, álmodik a nyomor... :-(

    Ami meg a TOS felújítást illeti... Nekem William Shatner és Mr Nimoy nélkül nem TOS a TOS. Nem is értem, hogyan pattanhatott ki bárkinek is a fejéből ez az agyament ötlet. A TOS még Mr Roddenberry életében készült az ő ötletei alapján, az ő irányításával, miért piszkálnak bele? Elfogyott az írói fantázia?

    VálaszTörlés
  8. Szívemből szoltál!
    Szerintem is békén hagyhatnák!
    Fantázia??? Ugyan már! Csak a feldolgozásokig terjed a tudás mostanság.Kevés olyan film van, amely olyan témát dolgoz fel, amit nem láttam volna már valamilyen formában...

    VálaszTörlés